- Stok:
- Model: 1FASBFUSBSABL3-0
- Ağırlık: 0.08kg
- Ölçüler: 17.50 x 14.50 x 1.00
- Ürün Kodu: 1FASBFUSBSABL3-0
- Model:
Mevcut Seçenekler:
FC APC – FC UPC uç yapısına sahip bu G657A2 Single Mode simplex fiber patch cord, 9/125 µm OS2 altyapılar üzerinde 1310 nm ve 1550 nm dalga boylarında düşük ekleme kaybı ve yüksek geri dönüş kaybı sağlayarak optik iletim kalitesini artıran bir bağlantı çözümüdür. LSZH kılıf yapısı iç ortamlarda güvenlik standartlarına uyum gösterirken, gelişmiş bükülme toleransı dar yönlendirme alanlarında kararlılığı korur.
G657A2 Single Mode fiber yapısı
G657A2 fiber tipi, bükülme kaynaklı kayıpları minimize edecek şekilde optimize edilmiştir. Bu özellik, patch panel yoğunluğu yüksek olan dağıtım noktalarında ve ODF içi kablo yönetiminde OS2 hatların performansının korunmasını sağlar.
Dalga boyu verimliliği
Kablo, 1310 nm ve 1550 nm çalışma aralıklarında düşük zayıflama ile uzun mesafeli Single Mode iletim uygulamalarını destekler.
Konnektör mimarisi: FC APC & FC UPC
FC APC konnektör, açılı parlatılmış yapısıyla yüksek geri dönüş kaybı gerektiren OS2 uygulamalarında sinyal yansımalarını azaltır. FC UPC ucu ise optik ekipman tarafında düşük ekleme kaybı sunarak kanalın toplam zayıflamasını optimize eder.
APC ve UPC kombinasyonunun teknik etkisi
Bir uçta APC diğer uçta UPC kullanımının temel amacı, reflektansın kritik olduğu cihaz girişleri ile genel Single Mode hat geçişlerinin uyumlu çalışmasını sağlamaktır. Böylece ölçüm cihazları, OLT/ONT ekipmanları ve test arayüzleri arasında sinyal kalitesi korunur.
Kablo yapısı ve mekanik özellikler
Simplex 3 mm LSZH kablo gövdesi, tek fiber çekirdekli bağlantılar için yüksek esneklik sunar. LSZH dış kılıf ise yanma sırasında toksik gaz çıkarmadığı için kapalı alanlar için uygundur.
Kullanım senaryoları
- FC APC çıkışlı cihazlardan FC UPC girişli ekipmanlara OS2 bağlantı geçişi
- FTTx dağıtım noktalarında düşük reflectance ihtiyacı olan hatlar
- Optik ölçüm setleri ve laboratuvar test sistemleri
- Yüksek stabilite gerektiren uzun mesafe Single Mode uygulamaları
Teknik özellikler
- Fiber tipi: 9/125 µm OS2 G657A2 Single Mode
- Konnektörler: FC APC – FC UPC
- Kablo tipi: Simplex LSZH, 3 mm
- Çalışma dalga boyları: 1310 / 1550 nm
- Düşük ekleme kaybı
- APC uçta yüksek geri dönüş kaybı değeri
| Teknik Özellikler | |
| Birim | Adet |
| Fiber Tipi | G657A2 Single Mode |
| Kablo Tipi | Simplex (1 Fiber) |
| Konnektör A | FC APC |
| Konnektör B | FC UPC |
| Marka | Fibline |